Cyber6Tjej, 29 som tänder på gangbangs, och vill ha cyber6 på temat. Vill alltså spela upp ett scenario där jag spelar ensam tjej, och du spelar en grupp av storkukade män som knullar mig hårt i alla hål och sölar ner mig med sperma. Visar inte upp mig i cam, och delar inte ut bilder till främlingar.

Skriv till mig på direkten!

chatta med mig för fan

3 svar “Cyber6 med gangbang-tema

  1. Hej, jag är en Stockholmskille inte purung och har inte ett gäng med mig. Men du har en härlig häck och verkar vara en trevlig kvinna som jag gärna chattar med. Har arbetat som fotograf en sån där por.. por..porträttfotograf tyvärr.
    Med vänlig hälsning Bosse

  2. Halloj Sexiga Kvinna!
    Jag är i trettioårsåldern men får visa leg. på systemet så ser mkt yngre ut och chattar gärna med dig om du skulle vilja?
    Hör av dig & jag har aldrig gjort detta tidigare men är kåt som få och du har en riktigt läcker häck och jag kan sända dig bilder på mig, ser helt ok ut med normail kroppsbyggnad med hår på bröstet men du får gärna raka mig om du vill….

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *