Ett svar på annonsen “Diskret knullträff i Göteborg under valborg

 1. Hej! Fan vad upphetsad jag blir av tanken på att möta upp dig utomhus i morgon. Vi har adrig setts men jag kommer både veta vad jag vill och agera naturligt, självsäkert och självklart. Just detta lockar mig, har tröttnat på att knulla halvtaskiga brudar i 25 års åldern via speciellt Tinder. Har tappat räkningen och drivor av mail fyllda av skuldbeläggande, efterhängsna förhoppningar, trots att jag varit övertydlig med att jag bara kollar runt och inte vill låsa mig. Detta var något helt annat? 🙂 Kanske är detta mitt place!
  Även om det är oviktigt så kanske du vill få en ytlig bild.

  Man, 32 år, bor i Vasa-stan, civilekonom men grovt jobbar jag med reklam/marknadföring. Jag är 1.80 cm, väger 82 kg, har en kuk på 19 cm och 13 cm grov. Gymmar & kör MMA 4-5 ggr/ vecka, har en son från en tidigare relation, hel ren, fräsch, har en del tatueringar
  Är dominant, oblyg och rättfram men pä det så besitter jag faktiskt den förtjänsten att jag besitter förmågan att vara självkritisk. Ogillar orättvisa, mobbning och översitteri även om jag nog får tillstå att jag tangeradt åt alla dessa håll fler än en gång i livet. I det sexuella är jag handfast, men inte hårdhänt, dominan men inkänmamde och vid dålig stämning är det omöjligt för mig att fortsätta. Jag är av den uppfattningen att sex är dynamiskt och bara för att en sak är okej vid ett tillfälle så måste det inte vara det igen utan det avgörs hela tiden i stunden av de som har sex. Man är heller inte skyldig något, att avsluta etc om man inte upplever att man vill eller att det känns fel på NÅGOT sätt. Däremot kan man veta vad man vill utan att ångvälta sig fram. Jag är heller inte av den åsikten att någon av oss enbart är ett stort könsorgan eller bara en kropp som ska prestera. Känner man för en paus och börja om eller helt släppa för en längre stund så är detta bara bra att man kN ge hela grejen en schysst comeback.
  Gillade detta att det är 3000% kravlöst, inga förväntningar för framtida träffar och bara ren njutning med fokus på rätt sak.
  Vi ska ses ute, vi kommer se vrandr snart dra ner våra byxor, vi kommer att kyssas, jag kommer på ett darrigt, febrigt och närvarande sätt smeka dina axlar, din nacke, kyssa din nacke smeka din mage, smeker utsidan av dina armar, kysser dina fuktiga läppar, nyfiket, försöker hitta vår gemensamma puls, går in i vår gemensamma rytm, känner hur du darrigt följer mig, min kuk har växt.ordentligt och i min fantasi ser jag din, kropp, får upp bilder hur.du runkar mig, suger mig, jag ser dig framför mig hur vi långsamt gräver djupare i våra begär, våra kläder avlägsnas i takt med hur temperaturen stiger, jag känner min stenhårda kuk mot din höft, hur du skälver till och hur du uppfodrande tar tag i min kuk, runkar åt mig och jah smeker din kropp, känner hur vinden smeker vpr nakna hud och hur någon förbipasserande skulle kunna se oss, det gör mig bara mer kåt, jag sätter mig på en bänk.i närheten och vi har inte en tråd på kroppen och du suger mig passionerat och långsamt, jag vill lägga mig i en 69 och ligga underst och jag har din rumpa och din sexiga fitta precis vid min mun! Du ser hur kåt jag är och jag särar dina skinkor, smakar ditt rumphål och fitta! Du suger skönt och känner hur det för varje konvultion/ närmar sig atg tönma mig på säd, jag ber dig rida min kuk och jag känner hur du mjölkar min kuk, jag stönar och beräknar att jag snart kommer tömma mig på sperma och du ställer dig på alla fyra och jag för in kuken och känner hur klimax närmar sig och hur jag exploderar inne i dig! , vi börjar fiska upp våra saker och ger dig en kyss!

  Har du nån annan tanke? Jag är på om vill ta in nån mer tjej eller kille, gör lättare BS om det känns bra men är öppen.

  Mvh

  Peter

  Ps Vilka sexiga bröst du hade och fina former, tycker du ser sund och sexig ut! Ds

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *