Knulla mig nu

Jag är kåt nu, kan någon hjälpa mig eller genom att knulla min fitta, min anal och trycka ner din kuk djupt ner i min hals. Hur låter detta? För bra för att vara sant? Jaa, vet inte vad jag ska säga, jag är riktigt kåt och har levt i celibat tillräckligt länge. Jag vill knulla och ha massa skönt sex. Bara för att jag är öppen med vad jag vill nu betyder det inte att jag legat med massa killar. Jag är dessutom bara 21 år. Jag söker killar i alla åldrar i hela Sverige och jag är intresserad av alla förslag från killar. Tror inte det finns mycket inom sex jag inte skulle ställa upp på med rätt person. Åldersmässigt så kanske du förstår själv vad som är lämpligt. Jag har såklart mina sexfantasier med, men de kan vi väl prata mer om vi ska snacka i telefon eller via webcam. Jag älskar webcams, det är såå roligt att retas med killar och visa dem “nästan allt” men ändå inte allt. Ungefär som jag gör på bilden nu. Ni får gärna lämna fotspår i denna blogginlägg så läser jag och svarar när jag kan. Annars sitter jag för det mesta inloggad på SEXkontakt – Kontaktannonser. IAF med mobilen, ha tålamod om jag inte hinner svara alla.

Sexchat lr Dejt?

Är du en kille som bara gillar att sexchatta men aldrig träffas behöver du inte kontakta mig. Sexchatta är i för sig trevligt, men inte om det inte kan leda nånstans. Det är en aning frustrerande att sexchatta med killar man blir sugen på, som sedan bangar att träffa mig i verkligheten. Det har kanske hänt mig 10 ggr nu att jag chattat med killar och börjat tycka om dem, när det drar ihop sig till en träff kommer de med ursäkter. Vad är det för fel? Vill ni inte knulla mig eller vad är det frågan om? Eller handlar det om att alla killar som sexchattar egentligen är upptagna och bara vill ha lite roligt på en chatt men inte knulla på riktigt ? ja jag blir inte klok på detta iaf. Hoppas på bättre lycka denna gång! Kontakta mig! Puss

chatta med mig för fan

17 svar “Jag är kåt och jag vill träffa någon nu!

 1. Hej!
  Är du kåt? Jag vill gärna se dig stoppa upp några fingrar i din fitta och sen träffas och låta mig stoppa upp kuken i din anal och oral..!

 2. Hej kille 30 här ..riktigt snygg var du blir så låt när ja fick se dig så skulle vilja trycka upp kuKen långt upp i din trånga fitta pussar

 3. Akut kåt.

  Maila mig om du vill så kan vi styra upp därifrån.

  Bor i sthlm dock vet inte om du gör det?

 4. Det skulle vara trevlig att få chansen att träffa dig hos mig.
  Skriv till mig om du är intresserad och vill lära känna mig.

 5. Hej . Jag är en kille som letar efter mig
  Jag kan göra det åt dig gärna
  Hur vi kan lära känna? Hör av dig om du är intresserad och vill ha sex.

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *