Jag har en hårig fitta och håriga fittor är inte så speciellt snyggt tycker jag och jag har bara rakat mej lite under åren och när man rakar fittan med rakhyvel så blir utväxten lite stubbig och det är inte alls skönt och jag får raka mej ofta för att det inte ska bli stubbigt. När jag har varit på sexträff har jag förstått att killen inte riktigt uppskatta att jag har en hårig fitta men inte tänkt mer på det, då.

Jag har läst om brasiliansk vaxning men aldrig vågat för jag tror det gör fruktansvärt ont. Men en dag fick jag nog, nä nu får du bli lite modig sa jag till mej själv så jag ringde en salong i stan och beställde tid för brasiliansk vaxning. Jag fick besked att fittan måste vara hårig, gärna nån cm långt hår, när jag ska vaxa så därför tog det några veckor innan jag fick min tid för vaxning. Det var med darriga ben jag gick till salongen. Jag lade mej på britsen och tjejen började vaxa min fitta.

Det gjorde ganska ont men inte alls lika ont som jag trodde det skulle göra. Jag kunde välja om jag skulle vaxa allt eller behålla lite, jag valde att vaxa bort allt, jag vill ha en len fitta utan några hår alls. När jag gick därifrån kände jag mej så nöjd, kände mej lite kåt, visste hur len fittan var och jag fick bråttom hem för att känna och titta ordentligt.

chatta med mig för fan

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *