Har precis haft typ världens tråkigaste helg, varken fylla eller kuk, bara tråkigt med arbete och tv. Så kommande helg skulle jag vilja ha det mysigt och trevligt tillsammans med en kille i passande ålder.

Knulla mig ? skriv och berätta om dig själv? Klicka här —–>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Jag bor i Stockholm så vore väl lämpligt om du bor i närheten, inget måste dock om du orkar åka till mig, jag vägrar åka någonstans på första dejten, utan det får i såfall bli senare. Jag har dock inget emot att ha sex på första dejten om det tex sker på ett hotell, en trygg plats helt enkelt där inget farligt kan hända. Jag har ett stort behov av sex och ställer upp på det mesta, man får gärna slicka mig, man får gärna knulla mig där bak och i munnen…. det älskar jag.. låter detta intressant? Skriv till mig !

SKRIV TILL MIG SÅ KNULLAR VI ORDENTLIGT KOMMANDE HELG —->>>>>>>>>>>>

Mina vänner som söker killar de med, passar på att hjälpa dem, kåta snygga sexiga tjejer alla över 18 år, ska det verkligen behöva vara säskilt svårt för dem att hitta en varsin knullkompis tycker du ?

chatta med mig för fan

6 svar “Knulla mig kanske ?

  1. hello sexy! Kanske det kanske…
    E en valtranad kille som jabbar som sakerhetsvaktare och personskydd ar i utlandet just nu men tillbaka i swe nasta vecka igen

    Kiss

  2. Jag alskar att trana och vill garna halla en sadan har typ av relation pa en mystisk niva…. Vi vet inte mycket om varandra men vi ar varldsmastare pa att tillfredstalla vara mest snuskiga och porriga fantasier

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *