Skulle väl ljuga om jag sa att jag aldrig haft en penis i munnen. Jag är trots allt redan 22 år. Jag har dock precis insett hur viktigt det är för en kille att få avsugning vid sex. Jag kan fullt förstå det, för mig är ett ordentligt förspel ett måste, det är förspelet som avgör hur bra sexet sedan blir när man ska knulla. Är det så för er killar? Att avsugningen är en del av hur bra hela sexupplevelsen sen är? Vill gärna veta. Jag har inget emot att suga alls, om en kille rakat könet ordentligt. man vill inte slicka på en hårig pung och absolut inte ta en penis med hårigt skaft i munnen. Det värsta e killar som inte rakat sig ordentligt så det är stickigt kring hela penis, förstår ni inte att det stickiga också skaver hårt mot fittan när man knullar? Jaja, tillbaka till ämnet, jag tänkte testa detta coola sätt att via denna blogg få lite tips på vad jag ska tänka på när jag ger en kille en avsugning. Se killen i ögonen när man suger av honom var det någon som sa, det ska jag absolut prova.
Teknik man ska använda när man suger en kuk

Tänker dock mest på avsugningstekniken, hur ska jag göra med läpparna, hur ska jag göra med tungan när jag tar in kuken i munnen eller ner i halsen? hur djupt in i munnen brukar man ta en kuk? Hur smakar det när en kille sprutar i ens mun? Detta är saker jag vill uppleva tillsammans med någon. NEJ. en kille har aldrig sprutat i min mun och jag har aldrig sugit av en kille tills det går för honom. Jag har aldrig heller upplevt en orgasm av att en kille eller tjej slickar min fitta, så detta med skön oralsex är absolut något jag vill leka med mer tillsammans med någon fräsch person. Kanske du ? Kommentera nedan om du är intresserad och bor skapligt nära stockholm. Puss Zandra

chatta med mig för fan

5 svar “lära mig suga kuk

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *