Hej, någon som vill se mig ta en dusch i webcamen? Gärna någon som vill runka för mig i camen samtidigt. Med fördel någon äldre men yngre går också bra. Du får gärna vara lite dominant 😉

Puss sötnosar.

chatta med mig för fan

28 svar “Se mig duscha i cam

 1. Hej hör av dig så kan vi leka tillsammans. Är en äldre man på snart 50 vårar som ser ung och fräch ut, Smärt kropp å lagom stor kuk som jag älskar att runka inför kåta kvinnoögon. Njuter av att titta på andra så en skönt duchad kvinnokropp får mig säkert att styvna.
  Hör av dig
  Ante

 2. hej, jag började runka så fort ja såg din fina kropp, vet ej va ja gör när ja ser dig i duschen, maila bara 🙂

 3. Tjena! Är en man på 24 år som älskar camsex! Har du lust att leka lite och få reda på lite mera, var inte blyg att adda sinulprayers på skype.

  Mvh
  Eric

 4. Gör precis vad du vill och du blir inte besviken då jag ser hyfsat bra ut och är sugen på dig… väntar på dig…

 5. Det låter intressant jag själv är en mycket kåt kille på 32 år som runkar flera gånger om dagen det hade varit häftigt att runka kuken samtidigt som en tjej leker med sig själv jag hoppas att du vill börja och skriva till mig

 6. Adda gärna min Skype, karlsson.john123 ( alla tjejer som läser detta ) jag vill se er i cam, jag betalar bra. Kåt man med mycket pengar, ni kommer inte att ångra er.

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *