Söker pigg snygg kille under 25 år för regelbudna möten i Sthlm hos mig helst mitt på dan. Jag har ingen som helst intresse för äldremän! Vill ha ung snygg slimmad svensk kille, helst oerfaren!Jag är kräsen = ligger inte med vilken kille som helst.Jag är trevlig, schyst, varm, kramig och gillar normal sex.

Mina krav;

Du är snygg singel, hetro, samt inte håller på med andra.
Foto
Puss/ Milfen

chatta med mig för fan

5 svar “Seriös milf söker ung

  1. du är en fint och sexig tjej, jag har läst din profil det är jätte intressant,
    jag är nyfickan att ha kontakta med dig,
    du kan skicka på min

  2. tja du är ju skit snygg ju! är 18 år blond o har magrutor kan skicka bilder om de skulle behövas men om du svarar skriv ditt nr så kan vi snacka om det

  3. tjaa, jag är en kille på 20 år, bor i danderyd, du verkar trevlig. maila mig så kan vi snacka lite mer, om du känner för det 😉

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *