Hejsan! Jag söker en kille mellan 20~28 år i Stockholm, som är ganska biffig eller en mysig björn! Jag söker kk, eventuellt ett förhållande, beroende på oss. Du ska vara vän med tvål och vatten. Gärna kunna ses hos dig! Jag har en väldigt tajt fitta som behöver knulla hela tiden, minst varje dag. Jag har kik och även Comviq samt 3!
Vill gärna byta bilder och lära känna dig innan man träffas. Du ska helst vara helsvensk! men inget måste.

Jag väntar på er killar! (3

chatta med mig för fan

19 svar “Tajt fitta behöver kuk

 1. Hej, jag är en kille på 20 år och är väldigt intresserad utav att få träffa dig. Ren och rakad är jag alltid och varför inte ta en dusch tillsammans? 😉 Jag är vältränad och biffig (du kommer inte bli besviken) och är väldigt kåt hela tiden. Om jag passar in i vad du söker så är det bara att skriva tillbaka så får du veta mer om mig 🙂

  Andre

 2. Jag stämmer in på vad du söker och du kan även få extranycklar till min lägenhet om du vill bo där när jag inte är hemma för jag reser en del…
  Hör av dig o jag väntar med förtjusning på ditt svar, är dock 30 men får alltid visa leg. varje jul nyår på bolaget (ungefär så ofta jag är där..)

 3. är en kille på 18 år som tränar på elit nivå. har en grymt vältränad kropp. om du vill så adda mig gärna på snap lillebror97

 4. Hej jag är en mycket kåt kille på 32 år som gillar sex och att experimentera med olika sexställningar jag älskar att slicka fitta till tjejen kommer jag skulle vara mycket glad om jag fick göra det skönt för dig exempel få slicka din fitta till du kommer i många orgasmer mm jag hoppas att du vill börja och skriva till mig jag väntar på ditt eventuella meddelande

 5. Hej hej här har du en kille på 28 som gärna vill snacka mer med dig. Så hör gärna av dig har kik. Puss åh kram

 6. Söt rumpa, ser trångt och fint ut bakifrån
  Vad säger du om en kille på 28
  Äkta kuk 27 cm och 15 tjock
  Sugen? Nyfiken?
  En snäll ärlig kille
  Hör av dig
  Dannyboyporat på kik

 7. Väldigt snygg bild på dig bakifrån! Mysig kille med vältränad kropp på 20 år. Min kik är mytex95! Hör av dig 🙂

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *