Jag är nyinflyttad från Kalifornien till Göteborg.Jag pratar Svenska då mina föräldrar ursprungligen är från Göteborg. Jag har växt upp större delen av mitt liv i Kalifornien, så har inga Svenska vänner här direkt. Jag är 22år och studerar för nuvarande till sjuksköterska. Som ni kanske ser så är ett av mina stora intressen tatueringar och piercings. Jag gillar konst i alla dess former och målar även själv. Har också funderingar på att gå en tatueringskurs vid tillfälle. Jag har försökt lära mig om svenska traditioner, vad gör folk i min ålder för att ha roligt här i landet? Läser man runt så verkar Svenska tjejer och killar vara väldigt liberala när de kommer till sexualitet och att ha sex. Så tänkte, jag provar väl jag också? måste ju lära mig de svenska traditionerna.

Har inte tid kommande veckor men kanske en träff till 1 maj ? hur låter det? vi skulle kunna prata lite i telefon innan om du vill eller använda facetime om du vill ? Vad jag exakt söker vet jag inte. Jag vet jag är heterosexuell och att det är killar jag vill träffa främst. Visst kan det vara intressant att, men tror detta är en lite fel typ av sida för att hitta tjejvänner eller? Jaa killar.. jag gillar nog badboys lite mer än mesiga killar, jag har aldrig varken dejtat eller haft sex med en Svensk kille förr, så detta blir spännande. Vill du lära känna mig mer? Kommentera här på bloggen eller skriv till mig

chatta med mig för fan

Ett svar på annonsen “Träffa tjejer med

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *