42

Är en kvinna som står med egna ben, vet vad hon vill, snygg är hon också. Beror lite på vad du gillar.Kurvig, vältränad brunett stil och klass tro eller ej! Lever celibat, men känner arr jag vill träffa någon nu ( har stora behov) Ja!Jag gillar unga killar, gärna oerfarena. En fika-date, först sen mer om allting känns bra.
* vettiga svar=liten beskrivning om dig själv
* Storleken är inte viktig
*Jag är inte depserat
*nej inga rökare
Jag reser bort ett tag men skriv.Puss och kram!

chatta med mig för fan

9 svar “UNG O Oerfaren

  1. hej, jag är 18 år, vet inte om det är för ungt eller inte, jag är oskuld, du sa att du ville ha nån oerfaren men jag vet inte om du gillar oskulder :/ jag röker inte eller snusar eller nått sånt, skulle mer än gärna ta en fika med dig, ha en bra helg/vecka, hoppas du svarar, hejdå så länge =)

  2. Hej snygga du! Vill du ha en rolig kväll/dag på stan är det bara att du hör av dig. Går gärna på bio eller något anat skoj med dig.

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *