Jag är bara 21 år men jag vet vad jag vill. Och jag vet definitivt vad jag vill ha inom sex. Jag tänker aldrig mer utsätta mig för dåligt sex, dåligt sex för mig är de gånger man främst drar med sig nån hem från krogen, som druckit för mycket, det blir omöjligt något bra av det. Ska du träffa mig måste du våga träffa mig nykter. Sen kommer jag förstår veta en hel del om dig innan vi ses. Jag tränar mycket och tar hand om min kropp, därför är det viktigt att den jag träffar, inte nödvändigtvis tränar, men ändå tar hand om sig och är fräsch, jag menar ser jag ut som en tjej som skulle vara intresserad av en kille som skiter totalt i sitt utseende och bara går runt i mjukiskläder? Jag har faktiskt gjort detta en gång tidigare, att via en sexblogg söka efter en sexpartner, jag menar, varför inte? de sexintresserade killarna håller ju till vid dessa bloggar.

Jag är en vanlig svensk tjej, inte prostituerad

Jag vill inte få massa meddelanden om att du ska ge mig pengar eller presenter, jag är en vanlig kåt tjej som nu visar upp nakenbild på mig själv i hopp om att göra rätt kille där ute intresserad av mig. Observera att intresserad inte betyder förhållande, det har jag nämligen inte tid med just nu. Jag träffas gärna på hotell i Stockholm eller i södra Sverige de helger jag inte jobbar. Jag gillar det mesta inom sex, kanske inte analsex om du har en jättekuk men allt annat går bra. Gruppsex eller trekant vet jag inte om jag bestämt mig om än, vi får väl se? ; ) Börja med att lämna en kommentar här på bloggen som svarar jag när jag hinner, om ditt svar är intressant nog.

chatta med mig för fan

Ett svar på annonsen “Via en sexblogg söka efter en sexpartner eller

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *