Hej!
jag har bara varit medlem en dag och har redan 157 mail. Orkar inte läsa alla. Så jag skriver här istället vad jag söker och är du rätt kille så svara. Jag söker en kille mellan 18 och 45 år. Ren, fräsch, tar hand om sin kropp, du ska vara oblyg och gilla att visa upp dig och vara porrig. Inom sex ska du vara dominant och tända på att knulla tjejen analt. Du måste ha cam och kunna visa ansikte och kropp. Kuk är ej ett måste

chatta med mig för fan

11 svar “Vill se kille på cam för knull

 1. Hej, jag är en kille på 20 år och är väldigt intresserad utav att få träffa dig. Ren och rakad är jag alltid och varför inte ta en dusch tillsammans? 😉 Jag har alltid drömt om att få knulla en tjej analt och vill testa det. Jag är vältränad (du kommer inte bli besviken) och kan vara väldigt porrig. Om jag passar in i vad du söker så är det bara att skriva tillbaka så får du veta mer om mig 😉

  Andre

 2. Hallå där! Vet inte om du längre ser de här kommentarerna, men gör ett försök ändå. Är en ung man på 24 år, vältränad, alltid ren och fräsh och ständigt kåt. Älskar att vara dominant i sängen, gärna med inslag av BDSM. Om detta låter som något för dig, adda mig på skype sinulprayers.

  Mvh
  Eric

 3. Hej.
  Ställer gärna upp på det du söker. Är en 28 år, renlig, tatuerad och sexuell personlig tränare. Som de flesta män så gillar jag givetvis analsex 😉 hör gärna av dig

 4. Hejsan!

  Om du vill se en riktigt stor kuk i cam så tycker jaag du addar mig, vill se ditt kåta rövhål bli knullad av en stor dildo 🙂 kan ja adda dig på skype:)?

 5. Hej!
  Jag är en kille på 21 år ifrån Sundsvall, bra, hygien, normalbyggd,blå ögon, blont hår, 16 cm kuk och väldigt utålig, kan knulla alt runka hela natten;)
  Puss

 6. Tjääna, är en kille på 22 år som är jävligt kåt och vill knulla! har aldrig kört anal men vill väldigt gärna göra de! skulle göra mig väldigt glad om det vore med dig jag fick göra de!

  finns på kik om jag inte svarar här! <3

  kik : Mrbigboytoy

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *